Hästar & Träning


Det har varit en del häst senaste dagarna 😉 Först i söndags så gick jag och dottern som ledare åt systerdotter när hon red i luciatåget. Kallt som 17 var det och jag fick inte upp värmen på hela kvällen efter..Men en nöjd Thea – och tuff – eftersom hon red på en stor häst som var lite ”bångstyrig” innan vi skulle iväg.


Igår körde vi dottern och hästen som hon rider ibland till ridhuset eftersom det var så kallt, och för hårt i backen för att få till ett bra pass ute.

  
Mysigt med hästar men det var 5 år sedan vi hade egna hästar så jag känner mig faktiskt lite ovan – helst med de stora…

Fick även till ett träningspass igår på morgonen: testade CXworx. Jösses vad jag behöver det…Det är ett corepass där man använder gummiband och viktplatta..Jag kommer att gå på detta minst en dag i veckan.

Missade sista gången på yogan i Gävle så jag testade yinyoga på Må Bättre istället…Nja…det var inte ett pass i min smak. Jag brukar gilla yinyoga annars men detta föll mig inte i smaken.

Idag ser planen ut som att jag tränar Easyline (och kanske CXworx direkt efter – om jag orkar)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s