Back on Track


Det var lite dumt att köpa gymkort och sedan åka till New York…Men idag har jag varit iväg och tränat igen. Började med 15 min löpning som uppvärmning och sedan Easyline30 med en toppenbra instruktör! Tror att hon hette Josefin. Planen var att gå på CXworx direkt efter men jag var så trött så det var ingen idé. Jag får testa det en annan dag 😉

Så himla skönt efteråt.

Till kvällsmat blev det havregrynsgröt och ägg 😉 Behöver jag nämna att maken inte är hemma? Men jag tycker faktiskt att det är väldigt gott. Längtade efter kokt ägg när jag gick hem från träningen – med perfekt gula som får vara bara lite rinnig…


Nu myser jag med hundarna i soffan och tänker köra hemma-yoga lite senare. Jag är medlem på Yogobe men har utnyttjat medlemsskapet väldigt sällan….

Igår var jag på yoga på Gävle Yogaskola och det är heligt för mig. Jag längtar efter den stunden, det är så avslappnande.

Jag har även anmält mig till YogaGames i Stockholm i februari.

Mer yoga åt folket!

Eftermiddagen tillbringades i stallet med dottern. Hon rider en häst en dag i veckan och han kan vara lite besvärlig så idag följde jag med. Han skötte sig dock väldigt bra och det är så mysigt att vara i stallet – saknar det…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s