Julstämning?


Direkt hemkommen från New York så blev det jobb hela onsdagen och sedan firande av maken på kvällen. Vi träffades på Charlys i Sandviken och åt god mat och hade trevligt.

IMG_3437

Torsdag morgon avfärd till Stockholm för möte och julbord. Vi åt julbord på Ulla Winbladh och det är en riktigt trevlig restaurang med mysig julstämning och väldigt god mat. Övernattning på Scandic Hasselbacken och sedan hem och landa i soffan.


Nu sitter jag här och orkar inte så mycket…Planen var att baka inför morgondagens ”fika-kalas” (de som inte var med på Charlys i onsdags kommer imorgon för att fika), men just nu är det nyhetsmorgon och  kaffe bara…

På eftermiddagen ska vi inta årets andra julbord. Denna gång på Gavlerinken Arena i samband med matchen Brynäs-Örebro.

Vädret är ju rent bedrövligt och det är svårt att komma i julstämning…Jag köpte nya STORA julstjärnor att ha i vardagsrummet eftersom våra gamla ljuskransar var alldeles för små. Måste ut och leta på en liten bordsgran också så att det blir lite mer jul här hemma 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s