Älska NY   Resans höjdpunkt var helt klart hockeymatchen mellan New York Rangers och Philadelphia Flyers. Riktigt mäktigt att sitta i den stora hallen och se introt, lyssna på nationalsången och höra publiken. Lite synd att Rangers förlorade och att Henke Lundqvist var petad…

Sedan gjorde vi massor av annat: shoppade, åkte sightseeing buss och båt, åt god (inte så hälsosam) mat, besökte Intrepid som är ett museeum på ett hangarfartyg, strosade (trängdes) runt bland folk, besökte Ground Zero, m.m

Jag skulle absolut åka dit igen!

4 reaktioner till “Älska NY

  1. En helt fantastisk stad! Har vart där 3 gånger och kommer resa tillbaka igen. Älskar inte shopping så det är definitivt inte anledningen till att jag längtar tillbaka. Har aldrig handlat något till mig själv när jag vart där. Men staden och människorna, älskar! Älskar att bara strosa omkring, droppa in någonstans för en fika, öl etc. Har bott i olika områden varje gång, senast i Chinatown. Underbart att bara gå in i ett kvarter och allt är på kinesiska! Längtar till 2020 när nästa resa är planerad. 😃🗽

  2. Myyys! Vill gärna höra mer om vad du shoppade. 🙂 Jag har aldrig varit i NY, men det är en dröm.
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s