Fart på latmasken


Idag har jag bestämt att sätta fart på latmasken 😉

Jag hade sedan tidigare bokat in mig på ett besök för att få lite mer information om Må Bättre i Sandviken. Väl där blev jag så träningssugen så jag bokade upp mig på ett medlemsskap direkt.

När jag kom hem så bytte jag om och skyndade iväg för att testa mitt första pass: Easyline som är en form av cirkelträning med lufttryck i maskinerna istället för vikter. Man körde 45 sek (tror jag) på varje maskin och emellan så var det andra övningar som t ex plankan, armhävningar o sv.

Riktigt bra komma-igång-träning eftersom man själv bestämmer hur hårt man kör på maskinerna.

Nu ska jag se till att hålla i träningen – jag vill känna mig lika stark som jag gjorde för några år sedan.

2 reaktioner till “Fart på latmasken

  1. Heja dig! Så skönt när man kan komma igång igen. Jag har premiäråkt i Högbo i dag, det var riktigt kul faktiskt. Var inte så himla taggad innan, men tjohooo när man var där måste jag säga. 🙂
    Kram!

    1. Ja det är skönt att vara igång. Tidigare har jag bara dragit på det och tänkt: nästa vecka…Ska också testa skidor i Högbo någon gång – tänker mest att det kan bli jobbigt mycket folk på sån liten slinga…Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s