Första Linas matkasse


Jag fick min ”prova-på-kasse” förra veckan och har hunnit prova 2 rätter. Den tredje såg lite tråkig ut så den har jag inte testat ännu – men skenet kan ju bedra så jag ska göra det 😉


De rätter jag har testat är först Halloumibiffar med sötpotatisklyftor och het tomatsalsa. En väldigt enkel rätt att sno ihop och jättegod.

Riven morot och riven halloumi blandades med ägg, ströbröd och kryddor. Jag hoppade över ströbröd för att få dem glutenfria. Verkligen goda blev de och något jag kommer att göra fler gånger!

Rätt nr 2 var Rödbetssoppa med saltgurka, smetana och rågbröd. Soppan i sig var ingen smaksensation – men med tillbehören som var saltgurka, äpple, gräslök och purjolök samt en klick smetana så blev det jättegott!

Sammanfattningsvis kan jag säga att jag gillar konceptet. Att slippa fundera vad man ska laga, man får en kasse med alla ingredienser och färdiga recept.

Till ”minussidan” tycker jag att det är lite tråkigt att behöva sitta och passa när bilen ska komma med kassen. Någon gång mellan kl 17-22….

Sedan tycker jag på de två rätter jag har testat att det varit lite snålt räknat. Det ska vara 4 portioner men jag tycker mer att det är 3 portioner tyvärr. Just vegetarisk mat mättar inte lika bra (tycker jag) så då äter jag mer.

På måndag kommer en ny kasse och jag ska ge den en chans till – just för att det är så roligt med ny inspiration.

Vill du testa en kasse så uppge koden: K3516903 så får du förutom prova-på-pris, även en fruktpåse på 4 kilo med din första kasse.

Det finns andra kassar än vegetariska kassar också 😉

Är du medlem i Refunder så får du 110 kr i återbäring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s