Croc Pot


– Jaha, ännu en pryl som ska stå och samla damm…Den kommer att bli använd max 1 gång…Min man tycker visst att jag köper onödiga saker…hmpf…

Jag ska nog bevisa att han har fel.

För hur kan en gryta som fixar maten när du jobbar vara onödig?

Jag har länge frestats att köpa en Croc Pot men så har jag ju också haft funderingar på att äta mer vegetariskt…(Svårt att bestämma mig – jag vet) Men jag tänker som så att de gånger jag äter kött så kan jag ju äta det jag gillar: långkok. Köttgryta, stek, fläsklägg, dillkött osv…

Igår hade vi en jättebit älg som vi måste göra något av. Vi delade på jättebiten och det blev ca 2 kg var.Maken gjorde en älggryta som blev klar alldeles för sent så det fick bli lådor till idag istället…

Jag testade såklart att laga min gryta i Croc Poten. Slängde i alla ingredienser och knäppte på den i 10 timmar (över natten). Lagom till jag vaknade var grytan klar så att jag kunde lägga den i lådor för att äta en annan dag. Jag har således inte hunnit smaka på resultatet men jag såg att köttet var väldigt mört. Det ramlade isär när jag slevade upp grytan.


Om det blev gott så kommer receptet upp här på bloggen och om inte annat så kommer andra recept att komma upp – för den ska ju användas nu när jag har köpt den ;)-

2 reaktioner till “Croc Pot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s