Inget Lidingö


Vi skippar Lidingo15 i år. Vi är anmälda men har tränat för dåligt på sistone så det känns väldigt onödigt att bara åka dit och gå.

Jag tror inte att mitt knä gillar att jag springer ”otränad”. Camilla har kört med en app som heter Zombies, Run! Nyfiken som jag är så har jag också laddat ner den för att testa.

Lite förvirrande att det finns två olika appar – men om jag har förstått saken rätt så är Zombies, Run! 5 K för nybörjare. Det är meningen att man efter 8 veckor ska klara av att springa 5 km. Det känns väldigt ”basic” men det kanske är just precis vad som behövs för att bygga upp ett starkare knä.

  
Det går ut på att man lyssnar på en röst som talar om precis vad man ska göra, varvat med musik från den egna spellistan. Nu har jag bara testat 1 dag (igår) och då gick jag bara för jag hade hundarna med och var inte ombytt – men var så nyfiken på appen så att jag var tvungen att testa 😉

   
 Första dagen var 10 min promenad och sedan 15 sek löpning varvat med 1 min promenad (10 ggr). Avslutades med 10 min fri löpning.

Imorgon ska jag byta om och köra som det är tänkt.

En sak som var dålig med appen var att det ringde mitt i passet – jag svarade inte – men efter det så försvann både musik och prat helt. Efter några minuter så pausade jag passet och när jag sedan körde igång igen så funkade det.

2 reaktioner till “Inget Lidingö

  1. Åh, roligt!!! 🙂 Tyvärr spökar mina benhinnor också, så det verkar inte spela någon roll hur långsamt jag trappar upp. Får se om jag gåggar Lidingö tjej eller inte.
    Jag blir galen då det ringer när jag är ute och springer, har det inte ringt på hela dagen så ringer det alltid då jag är ute. Sätter alltid mobilen på flygplansläge numera. 🙂
    I dag (gång 9) blev jag lite jagad faktiskt… mitt ute ensam i skogen. Läskigt, jag fick titta mig om ett par gånger. Jag kör samma, vita som du.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s