Havremjölk


Jag brukar göra egen mandelmjölk för den man köper innehåller väldigt lite mandel och ofta en massa tillsatser. Den blir väldigt god men det känns ”slösaktigt” att kasta så mycket mandelpulpa. Jag har fryst in för att kunna använda i biffar eller till bakning – men det har inte blivit av.

  
Förra veckan köpte jag ekologisk havremjölk. Det var lite ovan smak i början men nu gillar jag den allt mer. Jag har den till gröten varje morgon och jag testade att göra varm choklad på den här om dagen. Det blev faktiskt väldigt gott!

Nu längtar jag till vinterns skidturer – och då kan jag har varm choklad gjord på havremjölk.

  
Vanlig mjölk har jag slutat att dricka – jag tycker helt enkelt inte att det är gott längre.

2 reaktioner till “Havremjölk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s