Terrier-tag


Vi har två terrier och de är kända för att vara tuffa, envisa och när de väl hittat något intressant så ger de liksom aldrig upp.

Jag är inte alltid så tuff men jag är väldigt envis och när jag väl hittat något jag tycker verkar intressant så kan jag ”grotta ner mig i det” hur mycket som helst.

Lika som bär 😉

Igår beställde jag ju en rygga för fjällvandring…Sedan ägnade jag hela kvällen åt att läsa om fjällvandring på olika sidor och bloggar. Jag ramlade över något som heter Fjällräven Classic – det är som ett lopp i fjällvandring. Man vandrar mellan Nikkaluokta och Abisko (11 mil) och man väljer själv hur man delar upp det. Vissa vill ha en snabb tid, andra vill njuta. Jag vill nog mer njuta.

Nu har jag ett nytt mål: Jag ska genomföra Fjällräven Classic! Och det bästa av allt – då måste vi tälta 😉 Ja, jag skriver vi – för jag har lyckats få med maken på detta äventyr också.

Jag hoppas att vi får platser för anmälan har inte öppnat ännu för nästa års vandring – men det finns bara 2000 platser så det gäller nog att vara med när de släpps.

Nu måste vi nog införskaffa lite mer än en ryggsäck 😉 Och börja traska längre sträckor…

4 reaktioner till “Terrier-tag

  1. Men så härligt! Fjällvandring står också på min lista, dock inte att tälta… Mamma har varit i Grövelsjön en hel del, men då har de utgått från samma boende och gått dagsturer, det låter mer som min grej det. 😉

    1. Ja jag vet inte varför jag längtar så mycket efter att tälta 😉 Det är säkert inte ett dugg mysigt när regnet står som spön i backen. Jag ser framför mig hur solen går ner och man har en sprakande eld utanför…. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s