Uppladdning pågår


Efter några dagar i Stockholm där maken varit på konferens och jag mest tagit det lugnt så är vi hemma idag för att jobba lite och packa om.

  
Imorgon lastar vi på cyklarna och far mot Mora för Cykelvasan – börjar bli lite smått nervös och känner efter något alldeles kolossalt…börjar jag bli förkyld??! Inför varje lopp känns det som om jag ska bli sjuk. Oftast går det bra – jag har bara behövt ställa in ett lopp tidigare och det var HalvVasan i år.

Som vanligt är mitt mål att ta mig runt och att ha skoj efter vägen. Ingen tidspress eller tävling.

De senaste 2 månaderna har jag fått ihop ca 40 mil på MTB så jag känner mig skapligt förberedd – men jag har ingen aning alls om hur tuff banan är eller hur mycket man bör ha cyklat innan.

  
Den här veckan har det inte blivit någon träning alls – och nu festar jag loss på hembakta bullar som jag hittade i frysen. Måste ju vara en toppenbra uppladdning 😉

Tanken var att vi skulle åka upp till Mora redan idag – men en ”viktig match” går av stapeln i kväll så vi åker upp imorgon istället. Brynäs svarta mot vita. En riktig prestigematch 😉 Kul med lite hockey igen – snart drar det igång på riktigt.

4 reaktioner till “Uppladdning pågår

  1. Grattis till er! Jättebra cyklat!
    Vi fick ihop bara 4 gånger på våra mountainbikes och mest platta rundor, så ska man satsa på 9 mil måste vi träna mer före… mer backar. Vill gärna läsa en race-report då du orkar. 🙂
    Jag blir alltid förkylningsnojig innan, knaprar ZYX och sprayar Coldzyme.
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s