Freluga – Ola Salo


I söndags bar det av till Freluga Trädgårdsscen strax utanför Bollnäs.

Vilket härligt ställe! De har verkligen lyckats skapa känslan av att man är hembjuden i deras trädgård för att lyssna på lite härlig musik.

Ola Salo var en underbar artist som bjöd på sig själv. Han klättrade runt på stenar bland publiken, klättrade upp i ett träd och gungade i en trädgårdsgunga. Så befriande med en människa som gör precis som han vill utan att bry sig om vad andra tycker och tänker.


  

2 reaktioner till “Freluga – Ola Salo

  1. Åh, mys!!! Det där Freluga alltså. Var det inte där som Lars Winnerbäck hade någon hemlig konsert förra sommaren? Eller kanske förrförra? Vi har inte varit dit, men det ser ju ut som en riktig idyll. Ola Salo är superbra, vilken röst han har!
    Är du taggad till lördag? Stort lycka till nu, det ska bli jätteroligt att läsa om hur det långa loppet var.
    Kram! Kör försiktigt!

  2. Ja det var verkligen ett mysigt ställe! Winnerbäck var där förra året – synd att man missade det. Det ska bli roligt på lördag – sitter mest och är nervös över att jag ska bli förkyld (som jag gör inför varje lopp 😉 ) Lycka till själv! Vi kanske ser er när ni susar i mål – tänkte åka upp i skaplig tid. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s