Mandala


Jag har en ny hobby som just nu är väldigt ”rolig”. Det är som meditation och en slags terapi…
Den kräver full koncentration och jag kan nästan inte låta bli att sitta med blocket och pennorna.

Jag färglägger mandalas.

Jag köpte mig ett block med färdiga mandalas och en uppsättning pennor i olika färger. Sedan är det bara att färglägga för glatta livet. Det är väldigt roligt. Jag har alltid gillat att färglägga så jag är inte förvånad att jag gillar det.

   
    
 

2 reaktioner till “Mandala

  1. Men så mysigt det verkar vara det där. Lite terapeutiskt och avslappnande, lite som yoga. Jag brukar passa på att måla lite med Meya ibland, men hon har inte tålamod så länge och bara kluddar över allting.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s