Semester


Godmorgon! Igår bestämde jag att nu är det dags att ta semester 😉

Jag har lite jobb kvar att göra innan jag kan känna mig helt ledig – men det tänkte jag göra någon regnig dag….Det regnar förvisso idag men nu är jag inställd på att göra ingenting…

Nästa vecka blir även maken ledig och vi letar semestertips..Hundpensionatet var fulltecknat så det måste vara ställen där man kan ta med sig hundarna.

Har tittat på Öland, Smögen, Halmstad men det skulle även vara roligt att åka till fjälls. Tänker då mest på att cykla ett MTB-lopp i fjällen 😉 Fjällturen – låter som ett trevligt lopp. Man behöver ju inte välja den längsta distansen 😉

Fast tittar man på väderprognosen ska vi nog stanna hemma…Det ser ut att bli uppehåll i Sandviken men regn på de andra ställena :/

Nu till helgen ska vi vara med på Tough Race – jag börjar ångra mig lite smått. Känner mig inte alls förberedd för detta lopp. Har inte tränat tillräckligt med löpning och inte testat något hinder överhuvudtaget…

Det är väl som det har varit med alla lopp detta år i och för sig….vi har varit dåligt förberedda – trots att målet var att förbereda oss jättebra i år så att vi kunde få bra tider. Men det är trots allt roligt att genomföra ett lopp – jag känner ingen press att jag måste prestera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s