Inga genvägar del 2


Och när jag ändå är på ”hugget” så finns det inga genvägar om man vill gå ner i vikt heller.

Jag är absolut inte vältränad eller har någon ”fit kropp” – men jag vet att för att få det krävs massor av jobb. Det finns inga genvägar till den ”perfekta kroppen” (hur nu den ser ut)

Det är enkel matematik. Stoppar du i dig mer än du gör av med så blir det ett överskott.

Jag gillar god mat och jag gillar att fika (bullar). Jag tycker att man ska njuta av livet och inte sitta och tugga på ett salladsblad för att man måste gå ner i vikt. Men om man äter allt man vill så måste man också röra sig därefter.

Inga dieter eller pulver och annat skit kan få dig att få en hälsosam kropp.

Jag äger inte ens en våg och jag bryr mig faktiskt inte om hur mycket eller hur lite jag väger. Jag vill ha en stark och hälsosam kropp som kan ta mig genom allt roligt som jag utsätter den för. T ex att cykla 30 mil 😉

Jag blir galen på dagens ideal bland unga. Dieter på barnmat, barbie-droger och annat tok de håller på med. Opererade Kalle Anka-läppar, lös-hår, lös-naglar, lös-bröst….Eller brösten är väl inte lösa – de sitter fast 😉 Men ändå…Vad är det för fel på naturligt? Och vad är det för fel på att anstränga sig lite?

Visserligen är det svårt att träna sig till större bröst om man nu har behov av större. Stora läppar är också svårt att få till med träning…Men varför måste man ha det? Jag förstår absolut de som inte har hår eller bröst om de måste ha ”fejk” – men snälla ni andra, ni är så fina som ni är. Det är väl inte roligt att se ut ”som alla andra”?

Jag är inte bättre än er andra för att jag inte vill ha ”fejk” men jag tycker att det är så otroligt dumt att utsätta kroppen för allt som är onaturligt. Det är gifter i limmet till naglarna och håret. Det är nog inte alls hälsosamt att spruta in botox i läppar osv.

Jag vet inte vart jag vill komma med det här inlägget  – bara att jag är så frustrerad. Jag vill att alla ska tycka att de duger som de är ❤

Jag vill inte klanka ner på er som har ”fejk” Jag vill bara få er att vakna. Var rädd om din kropp, du har bara en och den ska räcka hela livet.

2 reaktioner till “Inga genvägar del 2

    1. Ja det är sorgligt :/ Nu får ju var och en bestämma själv såklart men jag blir så upprörd så jag vet knappt vad jag ska ta mig till…Vet inte varför jag går igång så väldigt på just detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s