MTB & Bingo


Igår körde vi 15 km MTB i Högbo. Sist vi åkte där låg det snö kvar och var väldigt blött, det var mycket bättre nu. Det fanns ett ”blöthål” och där kryllade det av mygg. Naturligtvis skulle jag ”stå på öronen” där…
Jag vet inte riktigt hur det gick till men det slog tvärstopp och jag nystade över cykeln och cykeln nystade över mig…och landade på mitt lår…

Jag har två JÄTTE-blåmärken där idag…

Det är iallafall väldigt roligt att cykla MTB och det krävs full koncentration – skönt också för du behöver inte tänka på en massa annat – utan det är stigen framför dig. Vilken väg bland rötter/stenar ser mest framkomlig ut?

Sedan gäller det att inte fega – jag märker att de gånger jag ramlar är när jag fegar…(eller när det slår tvärstopp för att jag missat ett ”hinder”)

Efter avklarad tur så tvättade vi äntligen våra cyklar. Eftersom vi nu bor i lägenhet så har vi ingenstans att tvätta våra cyklar. Men i Högbo har de tänkt på allt – där finns en cykeltvätt i anslutning till MTB-slingorna. Hur bra som helst!

Kvällen tillbringade vi i en bil med M&M – bilbingo 😉 Ingen vinst till någon i bilen så nu åker vi nog inte dit på ett tag…Kallt som 17 var det också eftersom man måste ha rutorna nere en bit för att höra ”bingo-tanten”.

Idag är planen simning på fm, löpning på em och sedan avfärd mot Tällberg.

Ha en riktigt fin Midsommar!

En reaktion till “MTB & Bingo

  1. Aj aj! Det låter inte kul att ramla!
    Hoppas att ni har en fin midsommarhelg. Jag jobbar i dagarna tre – sedan semester! Ska försöka att träna en sak om dagen och inte ”soffa till mig”, man har ju all tid i världen till det då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s