På gång


Lördagen bjöd på varmt och fint väder i Kopparberg. Sonen körde en fin runda i Kopparsvängen (rally) trots dåliga vägar (han startade absolut sist av ca 150 startande..) Hade andra bästa tiden av C-förarna i sin klass men de hade slagit ihop A, B och C så det blev ingen placering.

  
Söndagen tog vi oss i kragen och åkte ut till Högbo för att sparka fart på löpningen igen…Det var tungt och flåsigt och backigt. Men vilken lyx att ha fina Högbo så nära med både vandringsleder, motionsspår, MTB-spår, skidspår och kanot….Vi behöver inte sitta och ”uggla” i lägenheten om vi inte vill 😉
Nu gäller det att hålla i löpträningen – Tough Race är om mindre än en månad och som det ser ut nu så får maken hoppa in i laget och ta en plats då sonens flickvän fått förhinder.

Men innan dess: Vansbro Halvsim och Mörksuggejakten.
Jag har faktiskt varit och simmat två gånger – det finns liksom inga ursäkter när Parkbadet ligger så nära. Idag köpte jag ett 12-kort för jag tänkte hinna med att simma några gånger till innan Vansbro.
Fick ihop 1 km idag och är nöjd för det kändes fint 😉

Nu ska jag göra en fruktsallad och titta på En Klassiker på TV. Idag är det från Lidingöloppet – kanske ser oss i vimlet 😉

2 reaktioner till “På gång

  1. Åh, så duktig du är! Jag har helt latat mig nu sista veckan, eller inte hunnit träna p g a mycket annat. Nu finns det liksom inga ursäkter längre. Vill också försöka hinna simma några gånger innan Vansbro och gärna ett par gånger i öppet vatten, men det känns ju superkallt att krypa ner i Trösken hemma i byn.
    Måste också ta itu med joggingen igen. Satt klistrad vid Lidingöloppet i går på TV och det ser ju grymt jobbigt ut. Kul att man känner igen sig efter banan där, har ju i alla fall två Tjejlidingö och en halva. Hela känns däremot jättejättelångt.
    Ha en fin dag! Kram!

  2. Ja det är ju lite skillnad att simma i öppet vatten..Just nu 12.7 grader i vattnet uppe i Vansbro – säkert inte så mycket varmare i våra trakter heller 😉 När kommer sommaren egentligen? Ha det bra! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s