Cykelbyxor


Det är en djungel att ta sig igenom alla cykelbyxor på marknaden. Jag har haft ett par som stoppningen varit tjock och skön på (Newline) men tyvärr har inte tyget hållit. Det har blivit ”nästan-hål” i baken och det är ju inte trevligt. Maken har samma märke på sina cykelbyxor och samma sak har hänt där…Man ser skåran….

Så eftersom vi inte vill cykla runt och visa baken på söndag så åkte vi till Valbo igår för att inhandla nya cykelbyxor. Jag provade ett par Craft med hängslen men där var det bara tjock stoppning längst bak på rumpan – alltså uppepå skinkorna…Jättekonstigt! Där mina sittben är fanns ingen stoppning alls.

craft

Testade så ett par från Castelli med skapligt tjock stoppning. De slog jag till på. Nu har jag inte hunnit provcykla dem eftersom vi cyklade innan vi köpte nya byxor igår. Så det blir en chansning på söndag. I värsta fall får jag skav :/

castelli

Inhandlade också en ny cykeltröja eftersom jag haft min gamla väldigt länge 😉 Men som vädret ser ut så blir det nog jacka på söndag i alla fall. Blåsigt (som vanligt) och ingen vidare värme.

gorebikewear

Idag är det i alla fall sommarväder och det ska vi fira med att grilla ikväll. Vi köpte utemöbler för länge sedan men har ännu inte använt dem 😉

Trevlig helg!

2 reaktioner till “Cykelbyxor

 1. Jag håller med dig angående Craft’s padding… den går hur långt upp som helst. Jag har bara testat Craft och trodde att ”alla” kändes så. Hm! Måste man ut och snabbshoppa något mer nu, tro?!
  Fina grejor! Jag tyckte i och för sig att din förra cykeltröja var jättefin, men det är ju roligt att förnya sig lite.
  Håller tummarna för halsen nu, vill INTE bli sjuk!
  Vart ska ni bo kvällen före? Vi har bokat på Scandic Linköping väst, lite utanför själva stan tror jag.
  Vi får väl se om vi ses i vimlet annars. Håller tummarna för er! Lycka till! Ni är ju värsta vana cyklisterna, jag har bara cyklat Tjejvättern en gång och Orsasjön runt…

  1. Det finns ju alltid en massa grejer i mässtältet om man behöver nåt nytt 😉 Vi bor på Scandic City i Linköping men vi kanske ses ändå någonstans 🙂 Håller tummarna för din hals! Lycka till imorgon 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s