#TBT


Tittade ni på En klassiker i måndags?

Det gjorde jag – och jag återupplevde känslan när man går i mål efter en sådan utmaning. En sådan härlig lyckokänsla! Jag skulle kunna plåga mig igenom 30 mil igen bara för att få känna den underbara känslan av glädje, lycka och stolthet. Att faktiskt ha klarat av en sådan utmaning utan att ge upp. Love it!

På söndag blir det lite kortare – närmare bestämt 15 mil och HalvVättern. Jag hoppas att det känns lika härligt när vi cyklar över mållinjen denna gång också – även om jag har svårt att tro det.

Idag skiner solen (äntligen) och på em blir det ett kort (ca 45 min) cykelpass. Vi åker ner på lördag till Linköping och sover där till söndag när vi ska starta HalvVättern. Vi startar ca 10.30 så vi behöver inte kliva upp jättetidigt. Riktigt lyxigt 😉

Efter helgen kommer racercyklarna att ställas undan och då är det dags att plocka fram MTB och köra igång den träningen (mycket roligare ;))

IMG_0301

Trötta (jättetrötta) men så nöjda efter förra årets Vätternrunda

2 reaktioner till “#TBT

  1. Jaa, jag kollade! Kan inte säga att jag blev mer sugen på Vätternrundan efter det måste jag säga, däremot ännu mer imponerad av er som tagit er runt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s