Orientering for dummies


Igår var jag på orientering (for dummies) 😉 Det var välbehövligt och faktiskt så trillade polletten ner till slut.

Jag och min syster Ida har ju varit med på två multisporttävlingar där vi haft kompassen med men inte vetat hur vi ska använda den 😉

Nu vet vi 😉

Det gäller bara att fortsätta träna under sommaren så att jag inte glömmer bort. Dessutom kan de vara bra att plugga på vad alla tecken betyder (varför tog jag inte tillfället i akt och lärde mig detta i skolan?)

Vi var en liten grupp på 5 personer (alla nybörjare och vuxna).
Våra orienteringslärare lämnade oss efter ett tag så vi sprang runt själva. Det gick väldigt bra på de första kontrollerna…Sedan vimsade vi till det och letade efter sista kontrollen till det började skymma 😉 Vi hittade den till slut. Det är det som är roligt med orientering, man vill hitta kontrollen till varje pris. Det var kallt och det regnade men vi var envisa 😉

2 timmar var vi ute och det var så skönt med frisk luft. Jag somnade som en stock när jag kom hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s