Lyckopiller


Igår var det grått och tråkigt, ösregn…ingen lust att cykla.

  
Planen var långpass igår – men det ösregnade hela dagen och jag vet inte vad som skulle ha kunnat locka ut mig…

Istället blev det Morsdags-firande. Först hos mamma som bjöd på älgkalops – så gott. Sedan bjöd jag hem mina barn på middag. Det var bara dottern som hade tid att komma för sonen han var och köpte prylar till sin bil 😉 Alltid trevligt att få umgås med sina barn – det blir inte så ofta nu för tiden. De är ju vuxna och klarar sig själv.

Idag jobbade jag fort så att jag kunde gå hem vid 14. Hoppade upp på cykeln och trampade iväg mot Järbo. De blåste sidvind och motvind – märkte inte att det var medvind någonstans. Vid Järbo vände vi mot Kungsgården och sedan hem. Det blev 35 km och får räcka som långpass 😉 Det var iallafall ett bra pass med pigga ben och glatt humör. Bara en gång tänkte jag att jag skulle slänga cykel-helvetet i diket för det blåste så hemskt. Sedan vände jag på tanken och var nöjd över att få träna på att cykla i blåst eftersom det alltid blåser runt Vättern 😉

Hann lagom iväg på yoga sedan och det var underbart som alltid. Nu ska jag titta på En klassiker på tv och njuta av att cyklingen var så underbar. Det dåliga humöret från igår är som bortblåst. Träning (och sol) är världens bästa lyckopiller!

2 reaktioner till “Lyckopiller

  1. Men bra jobbat! Jag hade problem att gå till postlådan i stormen i dag. Heja heja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s