Status inför Halvvättern


Inte alls som planerat…

Tanken var att vi skulle träna för att få bra tider i år när vi kör halvklassikern. Dessvärre har träningen kommit i kläm på grund av flytter och renoveringar – men visst hade jag kunnat kliva upp en timme tidigare varje morgon för att hinna träna :/

Nu är det bara en vecka kvar och vi har fått ihop ca 9 mil racer-cykling….Plus lite MTB. Inte bra alls. Vi ska ut på söndag på ett längre pass och sedan ett kort pass nästa vecka. Men sammanlagt blir det nog inte mer än 15 mil totalt på racer.

Förra gången jag cyklade halvvättern så hade jag åtminstone cyklat 30 mil innan – även om det också är för lite.

I söndags cyklade vi drygt 4 mil – och det var jättejobbigt (!) Så vi får se hur det går att cykla 15 mil.

Nu har vi ju bokat hotell och hundpensionat och allt så vi åker väl ner och cyklar så får vi se 😉

IMG_1060

Bild från Halvvättern 2012 – när det regnade och haglade. Jag är helt genomblöt och frusen på bilden.

2 reaktioner till “Status inför Halvvättern

  1. Åh,ni cyklade samma år som mannen cyklade halvvättern – det var bland det värsta väder jag varit med om. Åska, regn, hagel… fy!
    Hoppas att ni får till en långtur i helgen. Jag har skrapat ihop 54 mil, så det borde gå. Nu är jag bara rädd för hälsokrångel, förkylning och sånt. Sista veckan har jag inte rört cykeln (efter långsvängen i söndags), sitter bara och latar mig… men jag kanske behöver vila.
    Jag cyklade Tjejvättern 2012 och hade rätt skapligt väder, sedan blev det ju värsta ovädret dagen efter. Mannen fick mycoplasma med hosta som satt i under ett halvår efter det loppet.
    Trevlig helg!

    1. 54 mil – det är toppen 🙂 Jag brukar också alltid vara rädd för hälsokrångel innan lopp. Brukar till och med alltid känna mig sträv i halsen samma morgon som loppet – men det går alltid över när jag startat 😉 Mycoplasma – det lät inget vidare… HA det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s