Hejdå


Det är svårt att göra sig av med vissa grejer…I helgen har vi varit i huset igen och plockat och sorterat. En hög för tippen och en hög för Second Hand.

Bland allt plockande hittade jag mina gamla LP-skivor som jag vårdat ömt. Men vad ska jag med dem till nu när jag inte har något att spela dem på? Så jag slängde ut dem på Facebook och de kommer att få ett nytt hem nu 😉

Tycker överlag att jag blivit bättre på att göra mig av med saker nu (kan också bero på att det är fullt i lägenheten och jag faktiskt måste väga varje sak som ska få flytta in)

Vi höll på till kvällen igår och tyvärr fick det planerade passet på racer stryka på foten. Det blev en soffkväll med chips och dip istället – det var evigheter sedan jag åt dipp. Gott – och ibland måste man ta det lite lugnt också.

Idag väntar Yogamassage och sedan hjälpa dottern att köra lite kartonger till lägenheten. Hennes lägenhet i Gävle blev såld på 5 dagar och nya köparen har bråttom in – så det är bara att jobba på för att hinna. Jag jagar hantverkare också – så kan du lägga laminatgolv eller måla så är det bara att höra av sig 😉


Hittade en söt liten hantverkare bland alla kort 😉

2 reaktioner till “Hejdå

  1. Jag slängde alla mina LP skivor för 15-20 år sedan, hade varit smartare att sälja dem…
    Men vilken sötis, är det din dotter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s