Racerdebut


Fredag och lördag tillbringades i Mjölby för att ”övervaka” truckträning.

  Söndagen tillbringades till största delen i huset för att få ihop alla grejer som ska skänkas till Second Hand. De kommer imorgon och hämtar så nu är hela hallen full av prylar.

Efter att vi varit i huset skulle vi då ut på racer. Vi plockade upp cyklarna ur förrådet och tänkte ta oss en tur mot Årsunda. Men när vi hoppade upp på hojarna så märkte vi att det var dåligt med luft i däcken. Så vi fick promenera med cyklarna till första bästa mack – som inte hade nåt extra tillbehör till racerventil…Traskade vidare med våra cyklar till Statoil på Högbovägen – som tack och lov hade en liten grej som man skruvade på och sedan var det bara att försöka få i luft. De där racerventilerna är lite krångliga tycker jag men maken lyckades tillslut få i luft i alla däck och vi kunde ge oss ut på en liten tur. Det blev en vända mot Högbo och sedan hem – väldigt kort tur (35 min) men på onsdag ska vi ut igen och då får vi se till att cykla ett längre pass.

Ikväll är det underbar avslappnande yoga på schemat och imorgon löpning.

Ha en fin dag!

2 reaktioner till “Racerdebut

  1. Ni får köpa sån där cykelpump med munstycke både för vanlig cykel och racer, det är kanon! Vi köpte sån i fotpumpmodell svindyrt på Stöveln Öberg, sedan såg vi att de hade mycket billigare på Biltema.
    Men så skönt att du också kör utan fastklickat! Trodde jag var ensam (och fegast) i världen… Körde du även 30 mil så?!

  2. Vi har en liten handpump som sitter på cykeln men den kunde vi inte heller få i luft med 🙂 Fotpump har vi – någonstans i flyttröran…förmodligen kvar i Torsåker.

    Japp! Jag kör med vanliga gympadojor – vägrar att sitta fast med fötterna 😉 Det funkade att köra 30 mil så – jag skulle säkert ha fått mycket hjälp av clips men jag vågar helt enkelt inte. Jag tycker racer är vingligt ändå med sina smala däck..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s