Flyttkarusell


Innan vi ens är färdiga med vår flyttkarusell så startar nästa… Dottern ska flytta. Tror att hon får nycklarna nästa vecka så att hon kan börja måla. Detta bestämdes hastigt och lustigt i måndags och vi tittade på två lägenheter igår och hon bestämde sig för den ena….Sedan ska hennes lägenhet säljas och det är lite fix innan allt är klart. Men när hon är på plats och vi har lämnat nycklarna till huset och allt är klart då ska jag fira 😉

Jag har i alla fall bokat flyttstäd till vårt stora hus – känner att det inte är värt att slita med städningen när det är under perioden vi har som mest jobb på företaget.

Igår var vi flera vändor på tippen med grejor och nästa vecka kommer de från Second Hand och hämtar prylar. Det känns som att det åtminstone minskar i huset och att någonstans långt borta finns ett slut 😉 För att vi jobbat så bra med att slänga skräp igår så belönade vi oss med att gå på Kanalkiosken. Riktigt gott och trevligt. Rekommenderar verkligen ett besök där.

I fredags var vi på Magasinet i Falun för att gå på min stora tonårsidol Thåström. Han är alltid magiskt bra på sina konserter – det var han i fredags också – men faktiskt var han ännu lite bättre när vi för några år sedan var på Gasklockorna i Gävle.

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s