Gå till jobbet


Nu när vi flyttat så har även mitt kontor flyttat. Jag huserar nu på Folkets Hus i Sandviken där vi hyr lokal. Jätteskönt att kunna gå till jobbet på 5 min och att kunna gå till ett jobb. Det finns fördelar med att jobba hemma – men även nackdelar. Nackdelen är att man (jag) aldrig känner sig ledig. Det finns alltid jobb att göra och man (jag) får nästan dåligt samvete när jag kollar på tv på kvällen om kontoret är ”fullt med jobb”

Nu slipper jag det. Jag jobbar och när jag går hem är jag ledig. Sedan kan jag ju alltid sköta viss del av jobbet hemifrån om jag vill. Men det är skönt att ha ett fast ställe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s