Nytt lopp


Det var länge sedan 😉

Vi börjar komma i ordning i lägenheten och det känns jätteskönt. Vi trivs bra faktiskt och ingen av oss längtar tillbaka till huset. Vi längtar bara efter att all flyt och städning ska vara helt klar – och att vi får lämna nycklarna.

Träningen har påbörjats så smått. Vi har hunnit ut på 3 MTB-vändor i vår nya kommun. Det finns faktiskt en del stigar i Sandviken också 😉 Vi har också anmält oss till ett till motionslopp: Mörksuggejakten. Verkar vara ett roligt MTB-lopp.

Det känns i rumpan att det var ett tag sedan vi cyklade…Det tar nog några gånger till innan det är bekvämt att sitta på sadeln. Vi ska hämta våra racercyklar också så att vi kan ta oss ut på dem inom kort. Cyklarna bor i vårt förråd så det blir lite trångt med alla kartonger och annat som står där men vi vill inte ha dem i cykelrummet :/

2 reaktioner till “Nytt lopp

  1. Har saknat dig! Hej! 🙂 Härligt med cykling. MTB har jag aldrig testat, men det verkar också kul. Skönt att ni trivs i lägenheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s