Nyinflyttad


Dagarna springer iväg och nu har vi hunnit sova i lägenheten tre nätter. De två första nätterna var det väldigt ovant. Ljud som man inte är van med och persienner som släpper igenom ljus.. Men i natt har jag sovit som en stock.

Vi börjar komma i ordning lite grann, även om det är en hel del grejer kvar i huset. Mycket av det som är kvar kommer vi inte att ta med oss för det får helt enkelt inte plats. Vi har också en helt annan stil nu än vi hade i huset. Den enda gamla möbel som fått följa med är ett gammalt avlutat skrivbord – tyckte att det bröt av bra mot det moderna 😉 
Jag har hunnit med att gå på fotokurs i helgen. Det var verkligen en underbar, lättsam och lärorik kurs. Jag har haft min systemkamera i många år men bara kört på automatläge tidigare. Jag trodde att det var omöjligt att lära sig om inställningar som man måste göra för att kunna köra på manuell. Men så visade det sig att det  inte alls var så svårt. En helt ny värld har öppnat sig 😉 Nu vill jag köpa nya objektiv och fota sådana fina bilder som jag trodde var en omöjlighet tidigare 🙂

Om du kör på automatläge på din systemkamera så rekommenderar jag verkligen att gå på kurs hos Ann-Sofie – Favoritfoto. Hon är jätteduktig på att förklara så att det verkar enkelt.

2 reaktioner till “Nyinflyttad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s