Från 240 till 65


Idag hämtar vi nycklarna till vårt nya boende. Det blev inte något av våra förstahandsval – tyvärr. Det blev istället en hyreslägenhet i Sandviken som mer blir tills vi hittar något annat. Det är en 2:a på 65 kvm och jag förstår inte hur vi ska få plats 😉 Idag bor vi på 240 kvm och jag kan bara konstatera att vi kan inte ta med oss så mycket saker.

Det är i och för sig bra att vi får tillfälle att rensa ut för jösses vad onödiga grejer man samlar på sig när man har gott om plats.

Jag är ivrig att flytta in för nu har jag längtat bort från det här huset så länge – det suger energi – för det finns så mycket att göra. Så jag kommer att jaga på maken att vi ska vara på plats i lägenheten under nästa vecka.

Eftersom det är en hyreslägenhet så blir det inte en massa fixa och dona och måla och riva väggar som jag hade sett fram emot i någon av de andra lägenheterna – men det dyker nog upp något lämpligt objekt åt oss längre fram…

Som första hands val hade vi att flytta till Gävle – men priserna där är helt galna nu. Det är inte ovanligt att en bostadsrätt går för 200-300 tusen över utgångspris – ibland ännu mer…

Sedan hade vi två lägenheter i Sandviken som vi la ett lägre bud på än utgångspris eftersom det var en del att göra och de verkar vara svårsålda. Tyvärr nappade inte säljarna på det så då struntar vi i det.

Jag saknar redan vårt stora kök och närheten till naturen. Att kunna springa direkt ut i skogen och att kunna cykla hur långt som helst på fina stigar och grusvägar…Men nu har vi sagt att vi vill prova att bo i en stad och i en lägenhet så då provar vi 😉

2 reaktioner till “Från 240 till 65

  1. Oj! Vilken utmaning!!! Ni skulle väl flytta till bostadsrätt/parhus här i Furuvik vetja! 🙂 Det blir bra att mellanlanda i Sandviken, så att ni får leta i lugn och ro.
    Ha en fin helg!

  2. Ja det blir en utmaning. Hoppas att vi kommer att trivas – det blir en väldig omställning. Parhus låter som ett bra mellanting – vi kanske hamnar i Furuvik tillslut 😉 Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s