Utmaning


Gaah! Vad har jag gett mig in på?

Anmält mig till Tough Race….Först anmälde jag mig och sedan tittade jag på bilderna från förra året för att se vad jag kunde vänta mig. NU har jag verkligen inte tid att chilla och lata mig. Nu måste soffpotatisen väckas till liv. Det är inte bara löpning jag måste träna – utan klättra, hänga, kräla och lorta ner skorna. Jag tycker det är jättejobbigt att få blöta fötter så det är bara att träna på att springa i vattenpölar och lera 😉

Vi springer i lag jag och mina systrar och det finns en plats över om någon är sugen att hänga på 🙂

Nu ska jag jobba en stund och sedan blir det ut på leriga vägar och lorta ner skorna 😉

Här finns träningstips inför Tough Race Det är 4 månader kvar – kör hårt!

2 reaktioner till “Utmaning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s