Otrevligt & Trevligt


Igår var jag med dottern till sjukhuset som stöd när hon skulle operera bort en visdomstand. Den satt illa till och var dessutom infekterad med risk för blodförgiftning. Väldigt otrevligt 😦 Att vara med henne där var ingen bra terapi för mig som redan är rädd för tandläkaren – nu kommer jag aldrig att våga operera bort mina visdomständer. Huuuh…..Bara själva  sjukhuskänslan och operationskläderna gjorde att jag ville springa därifrån. Dottern också…men hon var tapper och fixade det galant. Jag är väldigt imponerad.

Väldigt mycket trevligare var det på kvällen då jag var på Paleo-kurs där vi lagade mat ut Annica Sjöös bok. Vi gjorde kycklingköttbullar med morotsplättar samt flygande Jacob med stekt blomkålsris. Till efterrätt blev det äppelpaj med kokosgrädde och chokladmousse. Riktigt gott var det! Som alltid är det väldigt trevligt också 🙂

Som tur var hann vi fira dotterns födelsedag innan operationen. Nu kommer hon nog inte att kunna äta ordentligt på många dagar…

Två olika tårtor gjorde jag. En med jordgubbsmousse och lemoncurd och en med dumlefluff och hallonmousse. Tyvärr blev ingen av dem wow….båda var rätt söta (och definitivt inte Paleo 😉 )

En reaktion till “Otrevligt & Trevligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s