Min hals…


…Halvvasan är verkligen i farozonen just nu. Min hals är verkligen inte OK – det river som taggtråd så fort jag sväljer :/

Jag kör en juicedag idag så får vi se om det hjälper till att jaga bort bacillerna..

Annars är fullt fokus att hitta någonstans att bo…Flyttkartonger packas varje dag så hela hallen är full av kartonger 😉 Sedan har vi en hög för sådant som ska till tippen och en hög som ska till second hand. Jag har sålt en del grejor också och det är ju toppen – att de kan få nytt liv hos någon annan.

Fyndade en del böcker på bokrean igår. bland annat Renée Voltaires Juice Power. Många härliga recept.

juice_power_detox-voltaire_renee

3 reaktioner till “Min hals…

  1. Åh, nej!!! Krya! Tur i oturen att ni börjar med skidorna, ni får starta med ckylningen i värsta fall. Hoppas juicen gör underverk!

    1. Nej han åker nog inte heller. Han är också förkyld och han vill dessutom inte åka själv. Jag har bestämt idag att det blir inget. Tror inte att jag hinner bli frisk på några dagar. Tråkigt – men tur ändå att det var första loppet – då kan vi ju göra det nästa år istället 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s