Ny vecka


Idag sitter jag på ett hotell i Sundsvall och jobbar och ikväll åker vi vidare till Sollefteå. Jag har ett bra jobb – och jag är faktiskt väldigt tacksam för mitt jobb. Jag kan styra tid och plats rätt mycket när jag jobbar. Det är bara när jag ska skriva ut utbildningsbevis som jag måste vara på plats på kontoret.

Igår klantade jag mig dock rejält. Tur att jag har en förstående chef 😉 Vi packade in alla prylar och skulle styra färden mot Östersund. Hade till och med en inbjudan hos morfar och Gerd som bor där att komma på middag när vi passerade. Hotellet var bokat också. Så skulle jag ta fram adressen till företaget som Janne skulle hålla utbildning på idag – Sundsvall? VA!? Det blev många sms till stackaren på företaget (på en söndag) för att dubbelkolla adressen. Jo, det var Sundsvall vi skulle till. Som om det inte var nog så hade jag bokat in en uppkörning på en kille på em idag i Östersund…Som tur var så kunde han boka om dag och jag kunde boka om hotell – och morfar fick styra av middagen…

Ja – det var inte hela världen såklart men det var väldigt stressande. Tur att jag kollade adressen hemma och inte när vi var på plats i Östersund 🙂

Skidträningen ligger verkligen på is…Men vi får ta HalvVasan som en trevlig heldagsutflykt i skogen 😉 Med strålande sol, skidåkning och fina spår 😉 Det blir inte att jaga någon tid i år – dessutom är både Janne och jag förkylda så vi får hoppas att vi ens kommer till start…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s