Skoj


Igår gjorde jag något helt nytt 😉

Jag och maken blev tillfrågade om vi ville vara med som bilspekulanter i en reklamfilm. Det är i Bilmetros reklam som kommer att börja sändas nästa vecka 🙂

Nu är vi med kanske 2 sek (om man blinkar så missar man det 😉 ) Men ändå – det var riktigt skoj att få testa.
Det var ju inte särskilt avancerat – vi skulle bara titta på en bil och jag hoppade in bakom ratten. Vad de sedan tar med i slutändan återstår att se. De hade filmat hela dagen innan vi kom – på olika ställen i Sandviken.

Vi fick iallafall testa på hur det är att spela in en reklamsnutt. Flera gånger fick vi göra samma sak – lite svårt att verka naturligt intresserad av en bil med en kameraman och en annan kille bredvid 😉

Idag håller vi tummarna för något annat 😉

2 reaktioner till “Skoj

  1. Roligt ju! Ska kika om jag ser något nästa vecka på TV. 🙂 Den punkten finns med på min bucket-list, den fanns med från början på den bucket-list jag utgick ifrån då jag gjorde en egen och den fick vara kvar. ”Synas på TV”. Snart är du där. 🙂

  2. Ha, ha – ja det återstår ju att se om de tog med något. Men jag har faktiskt varit med på TV en gång förut. På PLUS för kanske 13-14 år sedan 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s