Fifty shades of Green


Idag är det juice-dag igen (på självaste semmeldagen – hur tänkte jag där 😉 )

Ett väldigt bra tips om ni ska göra fler juicer är att börja med den gröna…Det har jag gjort varje gång – utom idag. Idag tog jag den gröna sist, med resultatet att den blev grå-brun-grön i färgen. Det ser jätteäckligt ut. Jag tror att det är rödbetan som ställer till det trots att det är pyttelite rödbeta som lyckats blanda sig i…När jag tog fram den gröna ur kylen så hade den skiktat sig och när jag ruskade om den så återfick den den äckel-gröna färgen.

IMG_1812

Det går bra att dricka – den smakar ju lika. Bara att låta bli att titta på den 😉

Förra veckan bjöd jag på mitt gröna juice recept. Nu ska ni få mitt orange recept 🙂

3 morötter
1 fänkål
1 äpple
1 citron
0,5 msk gurkmeja

Enjoy!

Idag på eftermiddagen ska jag göra något nytt och spännande 😉

IMG_1752

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s