Mr Grey


Så har jag då sett den omtalade filmen ”Fifty Shades of Grey”.

Jag hade inte så höga förväntningar eftersom filmen sällan överträffar boken. Så var det i detta fallet också (tyvärr).

Jag tycker att filmen var seg och händelsefattig. Man hade nog kunnat trycka in alla tre böckerna i en och samma film och då tror jag att det hade blivit en mycket bättre film. Då hade de som inte läst böckerna fått en annan förståelse för Mr Grey.

Maken tyckte att det var en skitfilm, sonen likaså. Ingen av dem har läst böckerna så jag antar att eftersom jag har läst böckerna så hade jag redan rollkaraktärerna klara framför mig och det blev kanske lättare för mig att förstå dem.

– ”Va, ska ni se den?” Var dotterns kommentar – ”Det är ju en ungdomsfilm!”
Det kan jag säga att det är det INTE..Övervägande delen av biopubliken var äldre kvinnor (alltså äldre än mig själv) – som dessutom satt och småfnissade alldeles uppspelta 😉

Betyget blir tyvärr bara 2 av 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s