Hur går det då?


Med skidåkningen – sådär..

Sist vi var ut hade jag ju ännu sämre glid, fick staka nerför och det är ju inte alls roligt.

Igår kom vår egen ”vallare-Curt” förbi och då sa jag att mitt glid var uselt och det kanske beror på att jag gått upp i vikt? Kollade skidorna (fästvallan hade smetats ut bakom fästzonen) och jag fick ställa mig på skidorna och han försökte att dra ett papper under – tvärstopp. Inte konstigt alls att jag inte haft nåt glid… Nu flyttade vi fram bindningen ett par hack och han tog med skidorna för att lägga på nytt glid så får vi se imorgon.

Juice-dag idag och det tar sin lilla tid att preparera dagens juicer men nu står de i kylen redo att avnjutas 😉 Jag håller på att samla mig för den gröna – urk. Idag hade jag i grönkål i den också – får se hur det smakar. Resten av grönkålen ligger i ugnen nu och ska bli grönkålschips till kvällens farmen.

Ikväll är det underbar yoga i nästan 2 timmar också – längtar.

IMG_1789

4 reaktioner till “Hur går det då?

  1. Oh, vilken bra vallar-Curt! Hoppas att du får till bättre glid inför halvan. Hm, undrar om det kan vara så även för mig? Jag har nog gått upp 2-3 kg sedan jag köpte skidorna, men det kanske räcker för ett ändrat spann? Kanske värt att kolla upp det.
    Nu ska det ju börja töa rejält säger vädret. Tråkigt!
    Ha en fin måndag!

    1. Ja jag hoppas att den lilla justeringen räcker för att få till skidorna.. Om det blir någon snö kvar vill säga 😉 Ha en fin måndag du också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s