Grön juice


Den här veckan fick jag till ett drickbart recept på grön juice så jag tänkte dela med mig. Enda skillnaden mot förra veckan är egentligen att jag har grönkål istället för spenat – men smaken blev 100 gånger bättre. Det är rätt bra smak av citron också så det smakar inte så hiskeligt ”grönt”.

Receptet ger ca 1 liter juice

2 gurkor
1 äpple
1 broccoli stam eller kvist eller vad säger man?
5-6 blad romansallad
1 citron
1 bit ingefära
4 stjälkar selleri
5-6 rejäla nävar grönkål

Pressa i en råsaftcentrifug. Häll upp på glasburkar – eller drick alltihopa direkt om du vill 😉

4 reaktioner till “Grön juice

 1. Hej!

  Jag heter Emilie och jag läste din blogg och jag tycker verkligen om dina recept! Jag jobbar för en sajt som heter myTaste.se och det vore väldigt roligt om du ville lägga till din blogg hos oss!

  http://www.mytaste.se är en sökmotor som samlar recept från matbloggare. Vi har redan över 3000 aktiva bloggar och om du väljer att lägga till din blogg hos oss kommer du att dra nytta av den trafik vi kommer att skicka till dig.

  Lägg till din widget och hamna på matbloggstoppen!

  För att lägga till din blogg klickar du på http://www.mytaste.se/ga-med-i-matbloggstoppen

  Om du har några frågor, maila mig gärna på info@mytaste.se.

  Med vänlig hälsning,
  Emilie
  myTaste.se

 2. Men mums! Jag blir så sugen på att själv fixa en juicedag då jag läser om det hos dig. Hm… Måste man kanske skaffa en råsaftcentrifug först?
  Var i Högbo i dag och åkte 11 underbara kilometer i jättefina spår. Hoppas att du också var ut i dag och fick njuta av fina spår. Shit, nu ångrar jag mig ju att jag sålde min plats till Halvvasan – men då var det ju ingen vinter och ingen skidåkning att tala om.
  Ha en fortsatt fin söndag!

  1. Duktig du är. Nej jag blev så less sist så jag vet inte när jag ska ta mig i kragen och komma ut igen…Det är väl en fördel med råsaftcentrifug..men det går ju att mixa goda smoothies också tills du skaffat en. Ha det gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s