Rivstart


Det blev en rivstart på veckan. Min syster ringde i morse och hade fått fel på bilen. Skyndade mig ur sängen för att plocka upp dem efter vägen och skjutsa till skola/jobb.

Lyckades fixa hämtning av den trasiga bilen också med en lastbil 😉 Så jag åkte tillbaka för att köra upp bilskrället på lastbilen och sedan fick jag stå kvar och vänta med varningsblinkers på medan chauffören bandade. Vilka puckon det finns i trafiken. Inte många saktade ner fast jag hade varningsblinkers och lastbilen hade ”saftblandare” på…Såg riktigt otäckt ut för chauffören som stod ute i vägbanan.

Fick sedan till en sen frukost med sonen på Hanssons – och nu ska jag jobba en stund.

Snön fortsätter att vräka ner och jag känner mig smått insnöad här hemma…

IMG_1760

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s