Bönpasta


Jag var så sugen på spaghetti & köttfärssås idag (kan man förresten tröttna på det?)
När jag var på Coop och handlade så såg jag Risentas bönpasta – så jag köpte ett paket för att (utan stora förhoppningar) prova.
Det var jättegott!

Tunnare än vanlig spaghetti men samma känsla när man äter den med en god köttfärssås – går säkert lika bra med någon annan pastasås.
Jag kommer absolut att köpa den fler gånger. Bara bönor (ekologiska dessutom – bra). Mindre kolhydrater (om man bryr sig om det). Glutenfritt – som är anledningen till att jag testade dem.

Jag försöker att undvika gluten (har tidigare idag proppat i mig en semla…) Men ofta äter jag gluten bara för att det är enklast…Om vi ska äta spaghetti & köttfärssås t ex så tycker jag att det är lika gott – eller till och med godare – att steka lite vitkål med vitlök och persilja till köttfärssåsen istället för spaghetti. Men om jag ska koka spaghetti åt de andra så tänker jag att jag lika gärna kan äta det också…Men den här bönpastan – den har jag inte ätit för sista gången 😉
2015/01/img_1656.jpg

2 reaktioner till “Bönpasta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s