Välkommen 2015


Sista dagen på 2014 firades med trevliga vänner. Först i Kungsberget för lite skidåkning och där Salle som sitter i rullstol också åkte ”skidor” – eller skicart. Det är en stol monterad på fyra skidor där man svänger med händerna. Jag är riktigt imponerad över att det faktiskt finns och fungerar så bra.

Kvällen fortsatte i Ockelbo där vi var 13 st som kalasade och hade trevligt. Strax efter tolvslaget var vi tvungna att hasta hemåt då vår skjuts hade fler körningar och det var bäst geografiskt att börja med oss 😉

Nu ser jag fram emot ett toppenår och jag tänker inte avlägga några nyårslöften men jag hoppas att alla får vara friska och lyckliga och att jag ger min kropp de bästa förutsättningarna genom att äta bra mat (helst ekologisk) och motionerar regelbundet.

Nu ska jag börja packa lite smått – det är bara 4 dagar kvar nu 🙂

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/5b2/27520465/files/2015/01/img_1242.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/5b2/27520465/files/2015/01/img_1238.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s