Lucka 17


Träna ditt mesta favoritpass

Idag har jag varit på mitt favoritpass. 2 timmar yoga på Gävle Yogaskola.

Jag har länge letat efter ”min” yoga, jag har provat många olika sorters yoga och förutom YinYoga så är yogan på Gävle Yogaskola en av mina favoriter. Det är mycket meditation och avslappning och jag tycker att det är jätteskönt. Dottern gillar det inte lika mycket – hon blir stressad av all avslappning. Men jag njuter verkligen av dessa yogapass…

Nu är det uppehåll till februari så jag får yoga på egen hand. Det gör jag för det mesta nu – jag yogar en stund varje dag faktiskt och fyller i min Yoga-bok (Daily Greatness Yoga Journal).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s