Lucka 9


Gör absolut ingenting

Idag orkar jag verkligen inte göra någonting. Jag har jobbat hela dagen och är fortfarande inte riktigt klar..(nackdelen med att ha kontoret hemma) Jag måste dessutom jobba ikapp morgondagens jobb eftersom jag då måste städa. Mäklaren ringde på eftermiddagen och hade bokat in en visning imorgon.

Apropå göra ingenting…Här om dagen när jag bakade lussebullar och skulle ha tränat core medan bullarna jäste 😉 – så satt jag och spanade in resor till Thailand. Jag är så förskräckligt trött och frusen, toklängtar efter sol och värme och medan bullarna jäste drömde jag mig bort….Medan bullarna var i ugnen så var jag så inne i resornas värld att båda plåtarna med lussebullar blev brända 😉

Och lite senare på kvällen gjorde jag slag i saken. Vad 17 – man ska väl resa om man vill resa? Man ska väl göra saker som är roliga och som man älskar? Vilket tråkigt liv man får annars. Så med tanke på det så bokade jag två härliga veckor i Thailand i januari 🙂 Ja mannen får ju också följa med såklart 😉 I vecka i Krabi och en i Mai Khao. Längtar.

IMG_1151.JPG Behöver städa va? Passade sonens lilla valp som i ett obevakat ögonblick läste en tidning 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s