Lucka 7


Gör något fint för en vän

Igår firade vi maken som har fyllt år. Jag var riktigt huslig innan kalaset och bakade både lussebullar, kanelbullar, chokladbollar, paleomuffins och makens favoritfika kärleksmums. Dessutom testade jag en ny fyllning till tårtan som blev supergod. Förr har jag haft så tråkig fyllning t ex sylt och marsan-creme eller banan eller ananas…Nu hittade jag en sida med olika fyllningar och jag gjorde jordgubbsmousse och glasscreme – riktigt, riktigt gott! När jag fyller ska jag nog testa päronmousse och after eight 😉

Chokladbollarna som jag bakade var dessutom helt enligt önskemål från maken – icke paleo (såklart) och med pärlsocker. Jag tycker ju att cocos på chokladbollar är mycket godare…Men som sagt så offrade jag mig och gjorde detta fina för min vän (make) 🙂

IMG_1138.JPG

IMG_1137.JPG

Tårtan blev inte bara god – tycker att den blev rätt snygg också 😉

En reaktion till “Lucka 7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s