Lucka 4


Spring lika många km som dagens datum

Lika bra att göra den luckan tidigt på månaden 😉 Helst eftersom jag inte sprungit något sedan Lidingöloppet.

Jag sprang först ca 3 km och sedan hämtade jag hundarna och sprang ca 1 km till.

Jag testade mina Icebug som jag köpte för länge sedan men aldrig använt…Det var kanske lite för lite is/snö för att de skulle vara bra att springa i. De få isfläckar som jag sprang över fungerade ju dubbarna perfekt på – men det är ingen dämpning i skon och frusna hårda vägar med dålig dämpning är ingen bra kombination.

Jag får testa skorna igen när det ligger mjuk snö på vägen.

2 reaktioner till “Lucka 4

  1. Åh, den måste jag verkligen bocka av senast i morgon. Hade tänkt göra den dag 1 eller 2, eftersom jag är så himla dålig på att springa. Nu har jag varit lite halvhängig och inte riktigt haft ork, men satsar på i morgon då… Jag har verkligen lyckats beta av alla vilodagar på raken nu, så det blir full fart nu fram till jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s