Tack


Jag vet knappt var jag ska börja. Jag har haft sådana fantastiska dagar på Österlen – med fantastiska människor och fantastisk mat. Jag har verkligen fyllt på energi och jag uppmanar ALLA som har tänkt tanken att åka på en rehabresa: ÅK!

Tack så mycket till Cancerrehabfonden som gjort detta möjligt. Tack till Foodpower som ordnade just denna resa och tack till Talldungen för ett mysigt boende med en helt otrolig mat. Tack till underbara kursledare och sist men inte minst – alla fantastiska deltagare/medsystrar.

Tänk vad skönt det kan vara att få bli ”ompysslad” under 4 dagar. Bara slå sig ner vid ett dukat bord och njuta av maten. Att få börja varje dag med lugn yoga i skenet av levande ljus och en sprakande brasa. Att samtala i grupp om det som varit svårt. Att meditera. Att åka till havet och bara vara. Att avsluta dagen med avslappning/meditation. Att skratta. Att gråta.

 

IMG_0994.JPG

IMG_0991.JPG

IMG_1011.JPG

IMG_1002.JPG

IMG_1031.JPG

IMG_1037.JPG

IMG_1030.JPG

IMG_1034.JPG

IMG_1010.JPG

2 reaktioner till “Tack

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s