Indisk mat


Jösses jag har varit på en indisk restaurang för första gången i hela mitt liv. Inte klokt egentligen för jag gillar ju att prova nya saker och jag gillar stark/smakrik mat…

Men igår innan vi skulle åka från Sundsvall så passade jag på. Jag har åkt på tidernas förkylning så jag frågade när jag beställde maten om det fanns någon lagom stark maträtt som skulle passa 😉

Fick in en jättegod gryta med kyckling, chili, lök och massor av goda kryddor. Till det ris, sallad och naanbröd.

Det var verkligen supergott och nu förstår jag vad Vandana menade på Ayurvedakursen; Om man får alla smaker i maten så blir man inte sugen på sött eller kaffe t ex när man har ätit. Jag blir alltid sugen på sött och kaffe efter lunchen. Men inte igår. Jag var behagligt mätt och nöjd nästan hela vägen hem. Stannade visserligen för att köpa en kaffe – men det var mest gammal vana. Jag måste alltid stanna och köpa ”färdkost” när jag åker bil – resan blir mycket trevligare då 😉

Förkylningen hänger envist kvar och mannen påstår att jag måste ha en hel del manliga hormoner eftersom jag blir så fruktansvärt sjuk när jag blir förkyld 😉

2 reaktioner till “Indisk mat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s