Rehab


I mitten på november åker jag till Österlen på en rehabresa. Detta är möjligt tack vare Cancerrehabfonden. Gå gärna in och stöd cancerrehabfonden så att fler som drabbats av cancer får möjlighet att åka iväg på en rehabresa.

Jag snubblade över denna rehabresa av en slump. Cancerrehabfonden annonserade på Facebook att det fanns platser kvar på FoodPower på Österlen. Jag tyckte att det lät underbart; yoga, mat som ger styrka och samtal om livet.

Jag fick en plats och nu har jag haft stora problem att hitta en resa dit. Tänkte ta tåget först – men 10 timmars restid och dyrare än att flyga lockade inte – trots att jag älskar att åka tåg.

Flyg från Arlanda? Borlänge? till Malmö? Kristianstad? Valet föll på Stockholm-Kristianstad eftersom det skulle ta 3 timmar att ta sig från Malmö till den lilla orten på Österlen där vi ska vara. Från Kristianstad tar det 30 min.

Nu är det bara att se fram emot några dagar av absolut avkoppling och förhoppningsvis komma hem med nya erfarenheter.

2 reaktioner till “Rehab

  1. Men, så härligt! Jag älskar Österlen och vi åker gärna dit varje sommar om vi har möjlighet. Så himla vackert.
    Jag är månadsgivare till cancerfonden, viktigt att stödja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s