Hundvänligt hotell


Den här veckan har jag lite miljöombyte – följde med maken till Sundsvall på jobb. Jag kan ju faktiskt sköta mitt jobb nästan var som helst…Jag kan visserligen inte skriva ut kort för jag har inte släpat med mig kortskrivaren 😉 Men svara på mail osv går ju bra. Jag har tagit med lite ”mindre roligt” jobb som måste göras. Uppdatera webbsidan med nya kursdatum. Det passar ju bra att göra när jag sitter här i godan ro.

Vi har hundarna med också – och när vi checkade in fick de en trevlig överraskning – en påse från Arken zoo med hundmat, hundgodis och en klädroller. Det var trevligt tycker jag.

Ännu en trevlig sak var när jag skulle äta frukost i morse. Större delen av frukosten var ekologisk. Toppen!

Bra där Scandic Sundsvall City

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s