Balans


Om förra helgen var hektisk så var den här helgen väldigt lugn. Bra balans 😉 Nu i helgen har jag varit så huslig så jag känner knappt igen mig själv. Testade hela 4 nya recept – och alla blev kanongoda! OCH det var riktigt roligt att laga mat. Och att vara hemma. Och att inte göra särskilt mycket annat än att skrota omkring.

Recepten jag gjorde var dessa:

Sås som i himmelen – Baconlindad kycklingfile med god sås. Jag gjorde dock vanlig klyftpotatis till.

Superenkel fläskfilégratäng

Magdalena Forsbergs köttfärsrulle med bacon

Leilas Pulled pork Coca cola style med hembakta hamburgerbröd  -till dem gjorde jag en Paleo coleslaw

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s